luni, 21 noiembrie 2022

O familie din Zaporojie cu doi copii minori împușcată pe loc. Genocidul continuă...

În noaptea de 21 noiembrie, rușii au lovit din nou într-o clădire rezidențială din districtul Kupyansky din regiunea Harkov. Sub dărâmături s-ar putea să fie oameni, serviciile de urgență sunt în stare de alertă și-și fac treaba. Deocamdată se știe că o persoană a murit, iar alta a fost transportată la spital în stare foarte gravă. 

De asemenea, pe parcursul nopții trupele ruse au lansat circa 60 de rachete Grad și de artilerie grea asupra districtului Nikopol din regiunea Dnepropetrovsk. Un bărbat de 78 de ani a fost rănit, o mulțime de case particulare au fost avariate.

În teritoriile temporar ocupate din regiunea Herson, agresorii ruși năvălesc în casele oamenilor și le jefuiesc. Ei fac asta sub pretextul că ar căuta grupuri de diversioniști. Mai mult ca atât, ei le interzic categoric copiilor să învețe în școlile ucrainene. Se știe că, cel puțin, în unul din satele regiunii, ocupanții au spart porțile și au doborât ușile caselor pentru a verifica dacă nu cumva copiii studiază online folosind diverse gadget-uri. Totodată, ei continuă să terorizeze populația, recurgând la relocarea forțată a băștinașilor din propriile lor case. Astfel, spre exemplu, locuitorii din Belovodsk au fost mutați cu forța în orașul Lugansk.

Familia Darmobedov. R.I.P.
Satrapii ruși continuă să comită crime inimaginabile în teritoriile temporar ocupate. Deja se știe ce orori descoperă procurorii după eliberarea localităților. Camere de tortură, gropi comune... În noaptea din 18 noiembrie, rușii au împușcat o întreagă familie cu doi copii minori în regiunea Zaporojie. Potrivit Ukrayinska Pravda, asasinarea familiei Darmobedov a avut loc în satul Kamysh-Zarya, unde bandiții militari din așa zisa republică din Doneșk și cei din regimentul lui Kadârov s-au instalat în vecinătatea acestei familii. La un moment dat ei s-au îmbătat și au acostat-o pe mama copiilor, Natalia, iar Alexandru, soțul acesteia, i-a sărit în apărare. L-au împușcat pe loc, iar apoi au tras în femeie și cei doi băieți minori: Volodymyr de 13 ani și Kyrylo de 6. O familie frumoasă a încetat să mai existe într-o clipită - soarele a fost înghițit de un monstru căruia omenirea este datoare să-i curme existența.

Nu vreau să arunc pietre în grădina nimănui. Doar amintesc că la 14 aprilie, Rada Supremă a recunoscut acțiunile Rusiei în Ucraina drept genocid al poporului ucrainean și a cerut comunității internaționale să facă același lucru. De asemenea Ucraina cere statelor considerate civilizate să recunoască Federația Rusă drept stat terorist, mai ales după ce aceasta aplică masiv tactica distrugerii infrastructurii energetice a Ucrainei în prag de iarnă și a bombardării masive regulate a orașelor ucrainene. 

Un comentariu:

  1. Oribil! Acum rușii tot o să facă filme despre fasciști? Oare hoardele lor nu se comportă ca fasciștii? Glirie Ucrainei!

    RăspundețiȘtergere