marți, 2 februarie 2010

Gelul de duş(man)

Nu cred în jelea domnului Tănase, atunci când se tânguie că aşa zisa doamnă Euforie a murit. Editorialul cu pricina seamănă mai mult a mahmureală. Şi a lamentare ipocrită. De obicei euforia, urmată de regulă de o dezmeticire instantanee ca un duş rece, este o stare proprie tinerilor şi nu face casă prea bună cu înţelepciunea (achiziţie firească a unui formator de opinie înveterat). 


A fi euforic, iar apoi, brusc, dezamagit de formaţiuni politice (altă dată spălate cu cele mai alese geluri de duş), pentru un formator de opinie e ca şi cum ar cădea în mintea copiilor. Na-ţi jucărica, nu-ţi mai dau jucărica...Na-ţi bani, nu-ţi mai dau bani...De ce?! Pentru că s-a terminat campania electorală! Ah, (respectiv!) a murit euforia, oameni buni! S-a bâhlit gelul de duş,..man! Yo, yo!

2 comentarii:

  1. Păi şi ce trebuia să facă omu'? Să-i laude în continuu pe cei de la guvernare? Nicidecum. Acesta este redactorul-şef al unui ziar de opoziţie, aşa că muşcă...
    Muşcă, dar delicat şi pios... Aproape cu dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mentalitate dihotomica si simplista...Daca e in opozitie e alb, daca e la guvernare - e negru. Asta nu e formare de opinie! Opinia cetatenilor se contureaza in baza unor materiale ANALITICE si nu beletristice scrise "pe aripile vantului" politic.

    RăspundețiȘtergere