miercuri, 22 iulie 2009

România, liberă în viitor

Revista ACUM http://www.acum.tv/ este un săptămânal internaţional în format electronic. Găseşti acolo articole (scrise foarte bine) de interes public nu numai pentru cei din Republica Moldova. Dincolo de asta, autorii sparg tiparele unei gândiri conformiste, aşa că e tocmai ceea ce cred că e bine să citeşti atunci când ideile tale nu intră în format angajat. Am acolo deocamdată două articole: Criza economică - cataclism sau oportunitate? (rubrica PERSPECTIVE SPIRITUALE) şi Parlamentul gladiatorilor (rubrica OPINIA DVS.) Voi continua cu un articol racordat la postarea despre non-culori. Sper să-l public săptămâna viitoare.
Apropo, azi în cartierul meu e mare agitaţie la Palatul Republicii. Vizite oficiale pe ultima sută de metri...Dar şi la sediul PLDM de dimineaţă e plin...Ehe, locuiesc într-un punct strategic, văd totul ca în palmă. Aseară, când la acelaşi sediu probabil avea loc biroul sau vreo altă cinstită adunare, ceva mai încolo pe strada Bucureşti staţiona la umbra castanilor o coşcogea maşină acoperită. În mare linişte. Burduşită cu oameni în uniforme negre. Înarmaţi...

4 comentarii:

 1. felicitari Angela pentru continuitate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc. Orice s-ar spune, oricat de greu ar fi, trebuie sa mergem inainte.

  RăspundețiȘtergere
 3. Scrii ca o o-ie. asta iti ramine sa faci daca te-a dat cu piciorul barbatul si ai ramas terfelita ca o curva

  RăspundețiȘtergere
 4. Public acest comentariu intentionat. Acest anonim este probabil o persoana bolnava, care este obsedata de mine si insereaza ineptii paranoice de felul celui de mai sus la orice aparitie publica a mea in presa. Asemenea "comentarii" denota gradul inaintat de obsesie maniacala pentru Angela Arama. Imi pare rau, draga, niciodata nu voi fi a ta. Nu esti pe gustul meu.

  RăspundețiȘtergere