joi, 23 iulie 2009

Îngheţată roşie

Mă plimbam prin parc cu fetiţa mea şi am zis : hai să mâncăm o îngheţată. Ce poate fi mai relaxant într-o zi toridă decât să te răcoreşti la umbră! Un gest firesc şi apolitic. N-a fost să fie... 

În frigoriferul cu pricina am dat de ... publicitate electorală în favoarea partidului comunist. Îngheţată cu însemnele secera şi ciocanul într-un ambalaj purpuriu. Cu inscripţia CCCP. 

Dacă producătorii au recurs la un asemenea truc de marketing înseamnă că prinde. Cât timp va mai dura această nostalgie? Cât timp brandul comunist, sovietic va mai fi unul de succes? 

Moise a trebuit să-şi plimbe poporul prin pustiu 40 de ani ca să le mai vânture minţile. Mai avem 20 de ani?

3 comentarii:

  1. În sfârşit...scrii,era şi timpul.Şi mai e şi foarte bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Dar as prefera sa postati fara jena cu nume proprii sau macar cu pseudo...

    RăspundețiȘtergere
  3. privesc aceasta poza de pe blogul dv.si si ma mai conving inca odata de faptul ca sunteti minunata,cu aceiasi privire deosebita,acelas zimbet care intodeauna mi-a dat putere.Ce mult as vrea sa va string in brate scumpa si draga mea Angela Arama.Da!deja au facut ambalaje si pentru inghetata cu comunistii,nu am cuvinte,ma doare atit de tare sufletul ca suntem inca o tara cu putere comunista.......O.K va pup dulce si va mai scriu neaparat, a.........e interesant blogul dv.imi place mult.pa.

    RăspundețiȘtergere